Další ráno na dědině,
kmitají děvečky i hospodyně.
Chasníky už pole volá,
spoustu práce se dnes zdolá.
Vzduch voní čerstvým senem,
koníky z pastvy už ženem.
Děvečka s chasníkem ruku v ruce,
ztrácí se v dáli na palouce.
Vzájemně hárají ve smyslném tanci,
nevinnost její dnes nemá šanci.
Knoflíky na blůzce hravě zdolá
a něžně jí polaská ňadra holá.
Jeden druhého doteky svádí,
v žilách jim koluje prudké mládí.
Jako laň raněná si do trávy lehne,
do ucha šeptá mu, ať si jí vezme.
Co jiného konat v této době,
než oddaně a s láskou spočinout v sobě.
Vlahý vzduch protlo sténání,
takové měla první milování.
Jo na dědině chtěl bych žít,
tam se jeden musí mít.
Tam snad stačí jenom být,
ani nemusí se něco dít.
:)
20.10.2024 19:41:23 | die4roses