Blízko

Blízko

jsi moje blízko

akorát takové o jakém jsem snila

a ještě o pár barev pěknější

 

milujme se prosím

i kdyby padla tma

 

seš jediná možnost

kvůli které jsem ochotna 

položit na stůl svoje karty 

smířit se s tím kdyby hra skončila 

 

protože tě miluji jako jsem

ještě nikdy nemilovala

 

jsi můj první partner

můj skvělý parťák

 

rozumíš mi, a já tobě, 

posloucháme se a slyšíme

 

a já jsem jenom tvoje

že mě už ani nic jiného nenapadá

kam bych mohla jít

co bych podnikala

 

vždyť jsem konečně doma

jak jsem si přála 

Autor girasole, 20.10.2024
Přečteno 67x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, enigman, Marťas9, cappuccinogirl, Vivien, Janas, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

řekni to dálkám...

21.10.2024 11:43:30 | enigman

líbí

Tohle je moc hezký...

20.10.2024 18:52:35 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí