Řekni ty a pak řeknu já

Řekni ty a pak řeknu já

    

 

Řekni ty a pak řeknu já

 

Řekni ty, a pak řeknu já
Povíme to společně, jednou a na vždy
Jaké to je, a jaké to mohlo být
Řekni ty, a pak řeknu já

 

Měl jsem v noci sen
Měl jsem v noci překrásný sen
Lidé v parku, hráli naši píseň
A my tančili, až do ranních hodin

 

Cítil jsem tvé tělo, cítil jsem tvůj dech
Byli jsme si zas tak blízko
Jako snad nikdy před tím
Ale byl to pouhý sen, který po probuzení, nic nezměnil

 

Když každý jedeme, po osamělých dálnicích
Zdá se, že nejtěžší je najít novou sílu
Snad časem, přijde někdo, kdo tomu porozumí
Proč, věci se takto dějí
 
 
Myslel jsem, že už znám odpověď
Ale celý svět, mně nutí tančit pouze tuhle maškádu
Jak mám tančit, když už tu nejsi
Tak řekni a pak řeknu já
 
 
 
Jaké to je tam
A jaké to mohlo být tady...
 
 
 
 
 
Inspirace: Lionel Richie - Say You, Say Me
 
 
 
 

 

 

Autor Darbe Sao, 21.10.2024
Přečteno 77x
Tipy 9
Poslední tipující: šuměnka, IronDodo, nehledaná, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

mlč a já sdělím

a budu mlčet pro tvou odpověď

v tanci jsou i nesmělí smělí

pro rozkrásněnou energii tady a teď

31.10.2024 16:29:37 | šuměnka

líbí

Řekni SI:
když nelze udělat krok zpět
tak tedy kupředu...co zbývá, než poznávat jinde/jinak svět*

Dáváš skvělej vobraz-doprovod... já ještě furt žiju z tvýho vizuálu:-)

21.10.2024 15:02:25 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji, je to pokus ztvárnit inspiraci, tak si jen hraju. K obrázkům, taky mi dělají radost...

21.10.2024 15:16:06 | Darbe Sao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí