budu si nevšímat
jak život trhá na cáry mý sny...
budu nevnímat
že mě to bolí
budu nevidět
všechny cuplíky v dosahu, který by mohly zmáčknout novou realitu
budu neslyšet
lasturu co šumí o naději
budu nežít...
a nebo přejdu bez čekání na cokoli
a nenechám semafor řídit kroky, stačí se teď rozhlídnout...
stop-go lady, postav se čelem*
21.10.2024 15:20:06 | cappuccinogirl