I se zapnutými pásy je to někdy šílená jízda...
ale láska všechno smí...
tolik jí to sluší
a i když srdce trápí, i když mučí duši
...jí odpustíš
a dáš
co máš
a ještě víc bys chtěl
protože pro lásku chceš překonávat sebe
jdeš přes...
šeptáš
hoříš
stůněš
ŽIJEŠ!!!
Buch...buch...buch
tep divoký...ale kruci - HMATNÝ!!!
A to chceš:-)
21.10.2024 18:39:01 | cappuccinogirl