vlakem

vlakem

Na vlakové zastávce jsou první lidi,
je brzo ráno a jednou vesměs do práce,
zamilovaný pár holubů šel na chvilku spát,
je to stanice na znamení bez výpravčího,
kdo nemám lístek, musí si ho koupit,
od průvodčí kterou práce baví a aspoň
dělá, že není zadaná, míří do okresního města,
pak zase zpátky až do posledního města,
kam vedou koleje, tu trasu ještě jednou,
a pořád je až nadpřirozeně veselá,
až vystřízlivím, chtěl bych ji vzít autem,
někam za kopec, kam vlak nejezdí,
kdyby s mnou něco chtěla mít,
musel jsem se zbláznit, chci říkat,
že na světě je krásně a psát hloupé básně.
Autor víc, 21.10.2024
Přečteno 51x
Tipy 9
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Sonador, cappuccinogirl, mkinka, Gaspi03, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...jestli je to bláznění, tak jsem podobnej blázen, jako ty:-)*

21.10.2024 20:15:23 | cappuccinogirl

líbí

nejsi, :-) díky

21.10.2024 22:36:41 | víc

líbí

Pěkné a vlakové.

21.10.2024 20:05:10 | mkinka

líbí

ano, vlakové to někdy může být,
díky

21.10.2024 22:35:48 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí