díky
přemýšlím dnes o výzvě
kterou jsi mi dala
ač vím že kvůli mně
jsi muže
už
nečekala
možná
se nám vyplatí
někoho mít rád
než láska
se vytratí
ze srdce
napořád
přemýšlí dnes o výzvě
ale ty jsi
dál a dál
dojímavě psavá
jako dýka po jizvě
která nás dva zanechává
pravda a lež
a jsme jen slova
pro cizí
jazyky
veršoval bych zas a znova
ale
ne
díky
Přečteno 87x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Iva Husárková, jort1, cappuccinogirl, Psavec, Pampalini, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)