Čas je klíč

Čas je klíč

   

 

Čas je klíč

 

Čas nic neubral

Jen prověřil můj chtíč

Čas nic neubral na tom, že chci tě pořád víc

Když šťastná jsi

Jsem šťastný

 

Čas prověřil že nebyl to

Jenom pouhý chtíč

Když potkal jsem tě

Z tvého pohledu byl jsem celý pryč

Těžko popsat to

 

Už vím, že i ty víš

Že nebyl to jenom chtíč

Že existuje mnohem víc

V tvém pohledu byl celý vesmír

Těžko popsat to

 

Už dlouho hledal jsem

Ten správný klíč

Čas prověřil, že nebyl to jenom chtíč

Pod kůží zůstalo mnohem víc

Těžko popsat to

 

Už vím, že i ty víš

A těším se

Až do vlasů ti pošeptám

Že čas je ten

Správný klíč

 

 

 

Autor Darbe Sao, 22.10.2024
Přečteno 25x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí