Nezlobte se
Neřeknu vám
Koho že si ve snu hýčkám
Kdo pluje se mnou večerem
Když padají k spánku víčka
Staré vrbě vyšeptávám
Však nic nikomu nevyzradí
Svoji archetypální touhu
Vyvolené ji dobře znají
Vrbičko
Pššš
A žádné píšťalky
Vrby bych se tak moc nebál,
spiš, by vodník nežaloval...
malý suchý zmrzlý šos
může k lidem plodit zlost:-)
22.10.2024 12:56:37 | Ž.l.u.ť.á.k.
No vidíš, na něho jsem zapomněla. Přitom v mých vodních, letních veršovánkách se občas vyskytuje :))
22.10.2024 14:56:42 | Anfádis