- Jako květ je láska -
Láska je jako květ
jako květ je.
V poupěti láska začíná.
Láska roste v krásný květ
roste v krásný květ.
Květ tak krásný milostný
milostný to květ.
Kéž by každá láska byla
jako ten nikdy nekončící květ.
Květ lásky.
…
Spisovatel AKras