Zrůda

Zrůda

Čau kotě, chodíš na procházku u komor?
Já pro tvůj další život budu Mrakomor.
Nejsme stejní, já jsem chlap,
teď ucejtíš velkej chlad.
Věř mi, nebolí to.
Láska existuje,
jen tvýho manžela vyhodí to.
Začíná hra bez mých hranic,
ne, už chvíli nejsem panic.
Miluju tě kočičko,
tak netvař se jak bebíčko.
Vždyť jsem tolik neudělal,
Tvůj život tak nepodělal.
Lež, nezájem a nevěra?
To se nedělá?
Rozumíš?! ty jsi MOJE!!!!
Já přede všema chci tě vojet!!!
Nebuď svoje.
Nesvědčí ti trápení,
Použiju mámení.
Ty víš, že je to tvoje chyba,
teď čumíš jak leklá ryba.
Facka letí vzduchem k tobě
Ta byla z lásky, já jsem oběť!
Dovolená? To je fajn!
Zajedem zas do svejch lajn.
Copak, ty mi nevěříš?
Vždyť tu se mnou večeříš.
Já jsem chlap a ty jsi zrůda,
beze mě jsi jen nicka chudá.
Autor Fallenvirg, 22.10.2024
Přečteno 84x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Anfádis, Iva Husárková, OndřejHouf
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já jsem se lekla, že jsi muž. Teď již chápu.

23.10.2024 07:06:29 | Anfádis

líbí

tohle Ti někdo proved? nedej se! je dobře se vypsat. :-))***

23.10.2024 02:59:10 | Iva Husárková

líbí

To je fakt otřesnej text...

22.10.2024 15:42:29 | vrbák

líbí

Díky za konstruktivitu :)

22.10.2024 15:53:43 | Fallenvirg

líbí

Cítím smutek, láska má být oboustranná

22.10.2024 11:36:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí