Proč má múzo
Anotace: Tohle jsem napsal dnes a na radu kamaráda posílám sem. Teprve začínám..
V přítmí podzimních listí
já hladím ti tvář.
V rozevřele vřelé bolesti
spílám o větru, jaký je lhář.
Sychravě ses pryč vyvlékla.
Mokřady, bahno, vše vysvlékla.
Své břízové tělo s kaštanovým vlasem
rozžehnula svící a zuhelněla žárem.
Proč má múzo se ničíš dehtem?
Proč jen toneš v cizí touze
a sebe na zápraž letem
dál jako ostříž bez nouze
toneš tiše s mořem.
Přečteno 83x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, enigman, Marťas9, Iva Husárková, Tomcat, CULIKATÁ, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (5)