Gábina
Anotace: Tuhle báseň jsem napsal s kytarou, takže proto to na hlavu opakování :D
Ztracená ve světě.
Touží snít ve městě
pod lampou za deště,
tak dekadentně.
Při myšlence vznětlivé
ona si prokousne tužku.
V záblesku jaktěživé
srdce vsune do batůžku.
A ona dále sní
A ona dále sní
Gábina, Gábina, Gábina se červená jako růže.
Gábina, Gábina, Gábina se červená.
V rozjařeném mládí
všechno lehce svádí.
Gábinu již hladí
chlapec, co podvádí.
Rozechvělá, křehounká
rozpadla se do jeho touhy.
Její ňadra přesvroucná
vyhřály vše jeho strouhy.
A ona rázem plá.
A ona rázem plá.
Gábina, Gábina, Gábina se červená jako růže.
Gábina, Gábina, Gábina se červená.. červená..
Prázdná mlha zraku,
když větou dal facku.
Odepnula masku
u okna ve vlaku.
Bledé tváře - zvadlý květ,
propadly do tenkých prstů.
Rozvodněný její svět
zrezivěl krví vrstvu.
A ona rázem ví.
A ona rázem ví.
Gábina, Gábina, Gábina je jiná.
Přečteno 72x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, zatoulané kotě, Tomcat, šuměnka, enigman, vrbák, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Ondra
Komentáře (5)
Komentujících (4)