Tma na konci tunelu

Tma na konci tunelu

Anotace: Jed a z probděnlých nocí (Ocením každou spětnou reakci)

Já okolo sebe zírajíc,
naději hledajíc,
řeč zbraní,
mysl vězením.
Já..vločka sněhu nepovedena,
jedna z mnoha,
však každá jina.

V hlavě křik střídá pláč,
u mne stojí osoba,
je to ona...?
či vidina?
Srdce mi štěstím puká,
když ruka ...
se mne dotýká.

Sedí vedle mě,
zírám jí do očí..
chtěl bych ji políbit..
otázky mě umučí.
Snad jen po vlasech ji pohladit,
do postele měké povalit
a...
já jsem si jist,
krasný sen se mi zdá ...

Ztracen v labirintu srdcí,
těžké říci které lásku nabízí..
Nikoliv pro ni..
jen pro mě.
Já cestu přímou,
zahalenou tmou.
Čím jsem blíž,
tím jsem dál..
nezbývá nadějí,
ve snech jen ji..
ach co já dělat mám když obavy poutají ruce mé,
když strach slova z hlavy vyžene,
když zrak můj křivky její spatří,
srdce stává se bubnem.. který ona neslyší...

Ona květinou,
Já plevelem.
Ona muzikou,
Já skřípotem.
Ona dokonalou,
Já .. tím kým jsem...
Autor OndřejHouf, 23.10.2024
Přečteno 55x
Tipy 6
Poslední tipující: Pettie, cappuccinogirl, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

skvelé!!

25.10.2024 10:45:49 | Pettie

líbí

ten závěr je silnej... všichni jsme, kým jsme...nějak se vidíme, nějak nás vidí druzí...Ten pohled druhých - někdy nás nechává chladnými, je nám fuk, no jindy - nám právě na něm zatra záleží:-)*

24.10.2024 12:25:12 | cappuccinogirl

líbí

naučit se i ve vězení hledat krásu naděje
je umění...

sedět a dýchat - zklidnit se natolik, že se nic neděje
tvá duše ocení...

a pak se sen stává tou prožitkovou skutečností

a naopak...

a pak už chápat dá se, proč jen pouzí hosti
jsme v těle / přitom volní jako pták

:)

24.10.2024 09:51:32 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel