Až mé drobné kosti
Vybělí se časem
Vzpomínka probleskne
Jak když mrskne lasem
Na mé ruce které
S něhou milenky
Kůži jeho hnětly
Stáří pak popadlo
Své škaredé metly
A nakonec v dlaních
Zbyly jenom čáry
Smutně se linoucí
Jako tiché písně
Co na pohřbu hráli
Má duše
Nezapomněla
To dělá ten podzim... to rocní období,
samozřejmě... nemyslím podzim života!
Pěkné ránko:-*
24.10.2024 07:07:03 | Ž.l.u.ť.á.k.