Nedivím se, že tě stahuje...
když ty veršuješ vodě
i papírové lodě
naslouchají...
rybám zlátnou ploutve
a vlny šumí
že hvězdář umí
pohladit svým veršováním svět...
odrážíš
a ať si třeba od a nebo do vody
ten odraz najdou si i hvězdy, všechny...
24.10.2024 16:01:28 | cappuccinogirl
..pro věčnou lásku se až na vrcholy drápat nemusíš
bez královny květin je to zbytečná snaha
ona je moudrá - ví, že k hvězdám tehdy blíž
když i z hlubiny temna síla srdce tryská, prýští a sahá
24.10.2024 10:20:25 | šuměnka
... děkuji ale tady dole asi žádná láska není
to už by se ozvala a na vrchol mě dostala ne?
24.10.2024 10:56:58 | J's ..