Růže květ

Růže květ

Růže květ

Růže, jedna z nejkrásnějších květů
jedna z nejkrásnějších květů je.

Různé barvy může mít

ale má trny
na krajích stonku.

Rudá,bílá,modrá,růžová a další barvy

každá je nádherná

ale všechny růže mají trny

jako každá krása a láska.

Růže nejkrásnější květ
každý ji zná nazpaměť.

Dává se většinou z lásky
z lásky se většinou dává.

Pro svou vyvolenou je ta pravá.

 

...
Spisovatel AKras

 

Autor Akras, 24.10.2024
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, šuměnka, enigman, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
1líbí

jedna z nejchutnějších květů

ta plnokvětá

šťavnatá, sladká - v horkém létu

v ústech mých po ní veta :)

24.10.2024 12:19:42 | šuměnka

líbí

růžně...

24.10.2024 11:20:12 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí