Zrada
Tvé představy o minimalistickém bytě,
o tom, jak každé ráno probouzím tě.
O tom, že na světě není žádný náš kritik,
že si už každý na naši lásku zvyk'.
Nic z toho, co bylo tady není,
některé vzpomínky upadly v zapomnění.
A ta něžná křehkost našeho pouta?
Přepadla přes hranu, střípky se rozlétly - každý do jiného kouta.
Miluju, nemiluju. Můžu, nemůžu.
Podvedu, nepodvedu. Opustím, neopustím.
Ublížím, neublížím. Hledám. Nacházím.
Miluju.
Probuzení přichází záhy,
spolu si už nelehneme do vysoké trávy.
naše životy v jeden nespojíme už,
tenhle hořký konec mi vrazil do srdce nůž.
Přečteno 46x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, Frr, Jan Kacíř, martinaV, cappuccinogirl, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., Elisa Day, die4roses, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)