Zaujmu tě ještě
v kapkách slz a deště
zaujmu tě někdy
když pochyby tě snědly
a víra v muže zmizela
když pustilas je do těla.
Zaujmu tvůj úsměv
dřív než budu mrtev
dřív než noční stíny
změní se v pocit viny
a srdce zatvrzelé
zmrzne ve tvém těle.
Zaujmu tě prosím
nejsem žádný zlosyn
umím milovat
i lásku rozdávat
a v zájmu tvého světa
nebýt jen volbou veta.
zaujmeš - zcela jistě
buď hvězdou - záři čistě
buď stromem - a stín dávej
buď láskou - milovat nepřestávej :))
25.10.2024 08:46:33 | šuměnka