Jako déšť
vytrvale bubnuješ
v mé paměti.
I když nejsi tu,
v kokpitu mojí duše
selhávají obranné mechanismy.
Příliš lákavé jsou nebezpečné jízdy
k fantazijním světům,
kde srdce po náletu
sbírá se dohromady
pro příští eskapády
s tebou.
Jo, tohle repete stává se... mistrně umíš vystihnout...mám ráda tvou tvorbu.
25.10.2024 13:49:45 | cappuccinogirl