Buňky mého těla
Ti potřebují něco říct
Z tvojí mužné kůže
Chtěly by totiž pohltit
Molekuly vůně
Ať se vznáší k struně
Nenasytného libida
A brnknou na ni víc a víc
Jen stěží se to uhlídá
Ach ty nenasytné muňky bufoní kůže,
co lovec začátecník proti nim zmůže...
ach... ještě jedno a jedu domů:-)
25.10.2024 21:30:20 | Ž.l.u.ť.á.k.
:))
Dobrý
25.10.2024 21:34:44 | Anfádis
Já jsem asi myslel:
nenasytné buňky mysogynní kůže,
co lovkyně začátečnice proti nim zmůže...
ach, lepší se oddat vůni stromů...
jo jo... tak nějak jsem to myslel... myslím:-)
25.10.2024 21:41:24 | Ž.l.u.ť.á.k.