Sfoukni prosím tu svíčku
ať tma se nasytí…
Ať slízne i ten zbytek
co visel na niti
Ať utáhne svou kličku
Narychlo
Bez servítek
Už konečně vše ztichlo
...tak pozvi nohy dál…
°
Vykráčej pod spodničku
ať cestu zachytíš
Ať rozbalíš včas svitek
co svázán do sítí
Ať krajkám po mašličku
Narychlo
Zpola lýtek
Se přerývaně dýchlo…
...vzdech zbytek rozmazal…