Blízko jsem…
Však jen tak blízko, jak ty dovolíš
Nebe, zem
Na dotek daleko, pohledům o fous blíž
Plamenem
prskavkám zažehneme těla brzo již
Pár. Ne všem
Jiskrní okamžik a to už nezměníš…
*
Nahonem
Dřív než mi v čase věku navždy uhoříš
Horký lem
Navenek krucifix a z rubu bílý kříž
Vem´ si vem´
Pro pocit, pro něhu, a nebo pro fetiš
Blízko jsem
Však jen tak blízko, jak si vybavíš…
Kdo v životě poznal lásku,
ten zná píseň o blízkosti.
Však kdo peníz dával v sázku? —
Jako by jen oblíz kosti.
(www.liter.cz/miniaturahricka-laska-855821-cist)
03.11.2024 03:55:24 | Špáďa