Toto foto je vlastní
Zlatorudému listí
Až se vrátí zelená
Vítr je pak donese
Zpátky na větve stromů
A žár kůži rozpálí
Já ve vlnách popluji
Jako znovuzrozená
S chtíčem darovat lásku
Bože
Neprozraď
Komu
Jediný slovo, Anfi: "Umíš, fakt"
Doooobře...tak jsou tam dvě slůvka,
ale to ta láska tam...
páč to je párová záležitost:-)**
26.10.2024 21:47:08 | cappuccinogirl