Ztracená
Jen ještě jednou
Pohladit tvé tělo
Pohlédnout ti do očí
Usmát se na tebe
Jen ještě jednou
Vidět ty plamínky na tváři,
když zatínáš mi bříška prstů pod kůži.
Jen ještě jednou
Ti smět dojít do parku,
pro růži.
Jen ještě jednou
Slyšet tvé něžné vzdychání,
když svět se s tebou,
i se mnou lásko naklání.
Jen ještě jednou
Tvůj smích
Tvůj pláč
Tebe
Přečteno 60x
Tipy 11
Poslední tipující: Bosorka9, cappuccinogirl, Tomcat, Psavec, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., zase já, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)