Třpytící zlato
Jak Šípková Růženka, co ze sna se probouzí,
si princem, co nacházím ve světě, kde o lež není nouzi.
Kde vládne klam a pýcha, já začínám se usmívat,
Najednou má ledová tvář? Ta začíná tát.
Vím, že klamy, co lidi mi vkládali do hlavy,
mi díky tobě, přestali dělat obavy.
Našla jsem prince, ve světě, kde se nemožné to zdálo,
i když v hlavě někdy přemýšlím, jak se to stalo.
Proč zrovna někdo jako ty na mne promluvil?
Nabil si mé sebevědomí, dál spousty nových sil.
Vážně moc ti děkuji za to,
že ty si moje třpytící zlato.
Přečteno 40x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, Psavec, Ondra, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (0)