- Šťastná láska -
Šťastná láska je u šťastně zamilovaných
je sladká jako med či marcipán.
Šťastná láska je dar věnovaný
je dar věnovaný.
od souznění od souznění dvou,
od souznění dvou partnerů.
Śťastná láska není náhodou
to jen ti dva zamilovaní svedou.
Šťastná láska je unikum
štastná láska je překrásná
překrásná je láska štastná
nejde slovy popsat
jak krásná štatná.
…
Spisovatel AKras
To je tak strašně strašný, pardon... šťastný, že Ti dávám ST za vytrvalost a dobrou náladu, kterou jsi mi tímto textem přivodil.
27.10.2024 16:05:34 | Iness