Andělská láska

Andělská láska

Anotace: ...

Mezi námi náhle jiskra přeskočila,

v našich srdcích se jako oheň rozhořela

Jsi Anděl, který na zem sestoupil,

s úsměvem jsi naše srdce objal

 

Jsi Anděl, který můj svět jako sluneční svit rozzářil, 

ve Tvé náruči všechny chmury a stíny rozptýlil

S Tebou v srdci nacházím klid a mír, 

Tvá láska je v něm hluboko vryta

 

Ve Tvých očích světlo hvězd vidím,

jako diamanty se v nich třpytí

Na křídlech lásky se vznášíme vysoko,

v Tvoji blízkosti každý strach se zdá být daleko

 

Každý moment s Tebou je jako sen,

ve tmě nesmí nikdy zmizet

V srdci nosím Tvou lásku jako poklad,

v každém doteku cítím, že jsme navždy spjati

 

Až jednou světlo naše dny zahalí,

naše cesty se jednou spojí

Ty a já, spojení jak hvězdy na nebi,

láska, co neuvadne, navždy tu s námi zůstane

Autor Misha, 27.10.2024
Přečteno 88x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ach Bože to je tak krásná báseň a zamilovaná , až ti závidím tu lásku, to jak je to pěkně rozpracovaný a stala ses v té básní slovem a to je moc těžké tak psát .

27.10.2024 16:12:07 | José Zjevný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel