Touha či obava

Touha či obava

Anotace: „Touha či obava“ je báseň o mé zamilované lásce. Popisuji, jak mě okouzlují oči mé vyvolené, ale zároveň se bojím jí své city říct. Cítím silnou touhu, ale také nejistotu, jestli bych měl jít dál a otevřít jí své srdce. Je to boj mezi touhou po lásce a st

Touha či obava

Tvoje oči nádherné,
svítí do dáli, mé duše daleké.
Tvá krása slovy vyjádřit se nedá,
však když se na tebe zrak lne,
obrátit jej už nelze.

Tuhle báseň skládám pro tebe,
tuhle lásku však napíšu i na nebe.
A ti mí andělé
ukážou mi cestu zřetelně.

Leč bojím se své city na jevo dáti,
bojím se tebe, či tvé lásky? Tvého úsměvu,či pohledu?

Ta tvá duše a tvůj smích —
to je velký hřích,
slovy to vyjádřit nelze.

A však jsem přišel na svůj hřích...
Autor Luk511, 27.10.2024
Přečteno 80x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel