..jako vždy - nádherné vyznání
podle mého vkusu
tak dej jí velkou pusu
a nekonečno už k tobě naháním!!
zasloužíš si ho!
31.10.2024 08:56:56 | šuměnka
Závislost tobě přeju na pihách a dlaních
(na ní
-
té nej planetě)
A ty závislost na svým psaní
přej mně
protože s tebou hned je mi líp na světě:-)))*
28.10.2024 15:55:37 | cappuccinogirl