Einsteinova definice šílenství
Anotace: Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.
Já chtěl bych ti říci,
však jazyk vyřízlý.
Taje citů mích,
ty beztak víš..
Jsi pro mě loučí,
když světlo s tmou se loučí.
Otázkou mou,
zda myšlenkou tvou,
Já někdy byl?
Zda do vzpomínek tvých,
já se vryl?
Otázky bez odpovědí,
neznalost možností.
Pravda čest,
ve mě strach.
Co sylšeti mám,
já už znám,
přesto stále dokola se ptám...
v jiná slova doufám.
Snad jednou ústa má neudržím,
TÉ otázky se odvážím..
už teď dech se mi tají,
ruce klepají,
srdce buší,
a tvá krása netuší,
že drobnost pro tebe mám,
na pořád uschován,
život můj,
navždy tvůj.
Dalším dnem,
zas přichází ten, co otázku položí:
Zda myšlenkou tvou,
Já někdy byl?
Zda do vzpomínek tvých,
já se vryl?
Zda láskou tvou,
já snad jednou?
Přečteno 48x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
Komentáře (0)