Podzim
Anotace: I na podzim láska hřeje
Zlato padá z korun stromů,
barví všechno kolem nás.
Svět jen čeká na oponu,
až se zvedne, pošle vzkaz.
Jak i v zimě až zas přijde,
budeš hřát mě uvnitř duše.
Jako slunce vždy když vyjde,
v rytmu srdce jednoduše.
Tak se usaď v mojí mysli,
ať ti tam nic nechybí.
Byť jsme ve snech nesouvislí,
střípky nosí přísliby
Přečteno 62x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, karolinakarol, Papagena, Jordliana, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)