Chci se jen koukat

Chci se jen koukat

 

Chci se jen koukat

 
Než začnu psát
Zkontroluji
Jestli je skryl mejkap

 

Chci se jen koukat
Líbí se mi
Tvá čistá tvář

 

Nedělej nic
Zahoď ten mejkap
Chci se jen koukat

 

Na tisíce pih
Na tvou čistou tvář
Neboj se nic

 

Chci se jen koukat
Na tvou čistou tvář
Jako na svatozář...

 

 

Inspirace: Snow Patrol - Chasing Cars

 

 

 

Autor Darbe Sao, 30.10.2024
Přečteno 45x
Tipy 11
Poslední tipující: šuměnka, Luboš, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

a pak se zkus koukat

někam dál - za tu tvář
tam, odkud vychází zář

a kde si duše brouká :))

31.10.2024 12:05:55 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí