jojo, nejít spát se mi taky občas zdá jako jediný možný řešení... ale teď jsem nemocná, furt jen ležim v posteli a jediný co mám v hlavě je on.... hrůůůza!!!;)
09.04.2007 21:55:00 | simiii
pekne'o napsala....ja uz sme na tom docela blbe,uz si rikam ze by bylo lepci nejit spat vubec:D..pak by tu enbyly sny-ty nikdy nenaplneny nadeje co me stihaj kazdou noc a ja se jich bojim...
09.04.2007 21:38:00 | Adrianne Nesser