Anotace: Po chmurné řádce trochu odlehčíme, - hrátky se slůvky... průsvitnými :-).
Pár průzračných skleněnek
až na samotné dno duše
kdesi zakutálelo se.
Prapodivně navenek
jeví se lesk skleněnek;
pableskují hluše,
když tančí v ranní rose
bosé, tedy tančí bosy
v kapkách ranní rosy.
Svěží jako pramének,
prapodivné navenek;
mně se přeci milé zdají,
duši mou už chvíli znají,
duši mou už chvíli zná
pár překrásných skleněnek.
Pěkná:-)
30.10.2024 18:07:46 | Ž.l.u.ť.á.k.
Těší mě, že se líbí :-). Přeji Ti pěkný večer a díky, že ses stavil *.
02.11.2024 18:01:38 | Rozmarýna