První láska

První láska

- První láska -

První láska je ta úplně první
uplně první

První láska zamilovaného páru
zamilovaného páru láska

První city, doteky, něžnosti
doteky, něžnosti

První líbání, objímání, mazlení
líbání první, mazlení

První souznění dvou mladého páru
souznění mladého páru

To je první láska

 



Spisovatel AKras

Autor Akras, 30.10.2024
Přečteno 40x
Tipy 3
Poslední tipující: Janas, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Aby bylo jasno

30.10.2024 18:05:39 | Janas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí