Jsi ona

Jsi ona

Sem úplně v p*či 

Hlava se motá

Říkáš, že si nedáš vodku, ale no tak...

Jsi v pohodě, mi neříkej,

že tu budeš o vodě, si cajk, 

já mám vážně pocit, 

že máš na to bejt

na to bejt alright

Mám tušení,

že tohle není poslední

večer co jedem together

no stress,

jedem sami v tomhle vagónu a říkám

no stress

a řikám jestli někdy přijdou 

na to, že jsem byl drunk,

řikám "promiň"

To je kouzlo noci

To je ten prostor

To je to místo, kde to říct 

Není to láska, lásko,

Já jen nevím, jak ti to mám říct,

Pro mě jsi krása, spása,

Bez tebe ve dno padám

Nemám tušení, proč se to stalo,

Jenom v duši mám

Trochu pokřivený priority 

Chápe to každý, i ty

Že mám dost, jsem vyjetej

a i myšlenka na tvou silu3tu se mnou zmítá,

Jsi ta,

Co bych pravděpodobně chtěl. 

 

Autor K8OS, 31.10.2024
Přečteno 31x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak nech prostor

a kouzlo noci

p.ů.s.o.b.i.t :)

31.10.2024 09:23:36 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí