Jsem snílek?

Jsem snílek?

Jsem snílek?

Když nemůžu se vymanit,

z kouzla našich chvilek

a doteků tvých dlaní.

 

Jsem snílek?

Když chci jenom zažít 

ještě další polibek

a v tvý náruči se ztratit.

 

Jsem snílek..

Co sní i za dne,

o tom, že jednou,

až opona padne,

naše láska nevychladne.

 

Jsem snílek 

co si do kapsy žvaní,

že tenhle příběh, 

nikoho nezraní. 

Když mi štěstí jednou dá,

tak to budu jenom já.

 

Jsem snílek, 

co nosí růžový brýle, 

ještě chvíli chci je mít 

a jenom bláhově snít..

 

Ještě chvíli

a pak zas...

O tobě..a mě..a nás..

Autor Elisa Day, 31.10.2024
Přečteno 74x
Tipy 20
Poslední tipující: IronDodo, Jordliana, die4roses, Marťas9, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, zase já, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

seš snílek - a buď jím dál!!

nás snílků je tu za potřebí teď
by tančili jsme - kdykoli je bál
a dokázali projít i tam, kde je silná zeď...:)

01.11.2024 08:29:49 | šuměnka

líbí

To je pěkné, děkuju :)

01.11.2024 09:03:18 | Elisa Day

líbí

Pěkné

31.10.2024 21:38:51 | mkinka

líbí

Děkuji :)

01.11.2024 09:03:29 | Elisa Day

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel