Anotace: ...
Se steskem je to těžký, ten se těžko zahání...
Líbí se mi tvý dílko
Ani já nezvládám moc dobře tohle "plavání"
Oslovilo...
02.11.2024 15:07:45 | cappuccinogirl
i když to shoří - tak z popela se Fénix může zrodit
i kousky roztříštěné můžeš slepit znovu
plavat se věřím naučíš - to může se ti hodit
stýskáním báseň vznikla - tvůrčí dílo k slovu :)
01.11.2024 07:15:17 | šuměnka