už dávno jsme měli odejít
a ty nevíš, co na sebe si vzít
před zrcadlem jsi bezradná …
nemohu nevšímat si tvé krásy
když košili za košilí převlékáš si
mně ve všem zdáš se bezvadná
lépe snad nemůžeš už vypadat
mne chutě začínají přepadat
už nechci ven do těch veder
zpoždění stejně máme veliký
mne fascinují tvých ňader knoflíky
tu košili si už prosím neber …
zahalím tě do svých dlaní
budeš krásnou mojí paní
moc, moc mám tě rád
rety vezmu míru tvého těla
císařovy šaty abys měla
pojď se, lásko, milovat
..poslední věta je velké moudro daného večera..!
tohle není ztracený čas - z toho všechno všude vyvěrá :)
01.11.2024 07:58:07 | šuměnka