Lásko skřivančí
Má nejmilejší
má lásko
miluji tě navěky
jako ty mě
lásko nevýslovná
ztrácím se v tobě
z touhy vášní
věř mi
po něhách tvých tváří
sním.
Jsi to to světýlko do tmy
v srdečné výši skrytých zjasnění.
Má lásko hlub má hloubna plnokrevná
Lásko skřivančí
(z)...pěv. "
Přečteno 56x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, jort1, Iva Husárková, zase já, Ondra, Psavec, mkinka, Anfádis
Komentáře (3)
Komentujících (3)