Anotace: ...vlastní :-)). Dnes bylo krásně jasno, tak pro změnu přihodím do víru modrých vod něco naděje-plného. Mějte pěkný víkend, čtenáři *.
Pověz mi, proč v Tobě
stále vidím svou naději?
Proč s Tebou svět tak
barevně se jeví?
Je plný šťavnatých barev a chutí
a mně je s Tebou příjemně
i bez vína na jazyku.
Hle, - tady mám svou odpověď.