Světlo I stín

Světlo I stín

Anotace: ....

Když láska laskavá je
a srdce Tvé hledá
a nic není s kvělé
ach běda
nevěř na nebe na Zemi
to není
den se dnem mění
strom roste a srdce zraje
zima je i vlétě
a vítr Tí přece hraje
kdyžz dva spojí
v těžkostech
srdce
V to věřim
a cením

Není světla bez stínů
a tmavých zákoutí
a tak letíme
pro spojení
srdcí
Autor Avatarka7777, 04.11.2024
Přečteno 53x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, CULIKATÁ, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hezké:-)

04.11.2024 12:20:07 | Avatarka7777

líbí

není světla bez stínu
a nikdy nebylo to jinak

a v tom je skrytá krása leknínů
že z hloubi bahna se květ v světle rozvzpomíná...

04.11.2024 11:07:41 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel