?

?

Co jen mi to děláš?
ptám se sama sebe,
když se mnou do trávy leháš,
a já zas cítím jen tebe

Co jen to dělám sobě?
říkám si snad po sté,
když zas sním o tobě,
a touha ve mně roste

Snad mrhám svými city,
a každou svojí myšlenkou,
snad utíkám jen z reality,
pod touhle sladkou záminkou

„Má mě rád? Nemá mě rád?“
říkám si zas jak dítě,
snad je lepší se jen smát,
než svírat srdce křečovitě
Autor Zuzka017, 04.11.2024
Přečteno 53x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, Marten, mkinka, Iva Husárková, Kan, Psavec, Ondra, Gabriela Malá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel