Ňader tvých... oslava...

Ňader tvých... oslava...

Anotace: ... když je o čem psát; jen taková hříčka...

Ňader tvých… oslava…

 

Nad tvými zlatými vlasy

zapadá slunce, volavka krouží.

Chce na ňadra tvoje usednout asi,

i moje rty po tomtéž touží.

Hledat a najít to pohoří krásy,

tu jistotu něhy, půvabu spásy,

zasypat květy polibků svých;

tak to je má představa, můj tajný hřích…

Volavka na louku do květů usedla;

byl jsem tam dřív; snad proto…

pobledla…

Autor mravenec, 04.11.2024
Přečteno 89x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Maze, Sonador, Psavec, šuměnka, Bosorka9, Marcone, mkinka, Iva Husárková, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hodně líbí a krásné ráno

05.11.2024 05:42:15 | mkinka

líbí

... dobrý večer, Jitko... a děkuji...

05.11.2024 18:10:23 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel