Asi jsem něco zkazil
zmizel můj lásky azyl
v duchu se klátí myšlenka
že už má nejseš panenka.
Představy bloudí alejí
snad mi tu někde nalejí
ať spláchnu ten svůj žal
že jsem Tě kdys miloval.
Nebyl jsem však asi jediný
co dobýval hory a rokliny
a místo veršů pro radost
zůstaly smutek a taky zlost.
něco se zkazí - něco narovná zase
zapij ten žal - a možná, že časem
zas představa si najde nový cíl
který by vášeň tvou poznovu naladil :))
05.11.2024 12:38:18 | šuměnka