krajina
Anotace: ...směl jsem se dotknout horizontu na chvíli...
Vplétáš si do vlasů
kousek mě právě,
dívám se krajinou
kde prsty mé rády chodí,
procházím údolím
i pohoří zdolávám hravě,
a dlaně Tvé laskavé,
mé zvědavé poutníky vodí.
Miluji zákoutí,
zahrady Tvojí,
jež pod mými dlaněmi
jak včelí vosk tají,
když něha nám v obětí,
horizonty spojí,
pak na malý okamžik
můžem být v ráji...
Komentáře (1)
Komentujících (1)