Anotace: Ne vždy se člověk poučí hned napoprvé...
Pro básnickou skladbu je nevkusné až diletantské v rýmu zhusta používat koncovky časování sloves.
06.11.2024 16:07:29 | Zoroaster
Dobré vědět, děkuji za komentář. Budiž mi snad omluvou, že je to má první báseň tady. Píšu, jak cítím, ale učím se. Příště snad bude z tvé strany přijato lépe.
06.11.2024 16:25:09 | Ta neznámá
Ber to z mé strany jen jako dobře míněnou a obecně platnou radu. Pro Tvoji tvorbu bude jen dobře, když se z ní poučíš.
06.11.2024 16:48:55 | Zoroaster