nepřijdu

nepřijdu

aspoň jednou v životě
chtěl jsem být rád

blýskat se leskem na botě

být první

a tančit jak listopad

zasypalo mě listí
už nejsem co jsem býval

nepřijdu

závodit

koukám na lodičky
jak hledač z jeskyně

rostou i krápníky a visí netopýr?

jestli ho probudím
vletí mi do vlasů

zatím je dost času zatím je mír!

sám jdu večerním parkem
k hvězdárně
pracovní kontrola systému jako vždycky

pomyšlení na lásku je jak říct ano

čajová dámo

ty sis u mě zapomněla botky?


přicházíš samoto
a noční mlha se vkrádá
za mé tvídové sako

šeptá mi něžně
a zanechává vizitku


eskort servis


objednávám si divokou blondýnu

labuť na nebi už mává

dnes bude má

hvězda
Autor J's .., 06.11.2024
Přečteno 60x
Tipy 17
Poslední tipující: karolinakarol, IronDodo, Marťas9, šuměnka, cappuccinogirl, jort1, Fany, Iva Husárková, Dreamy, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel