Anotace: ... když se pokoušíte napodobit čísi rukopis, ale o moderní poezii nevíte zhola nic ...
Mé milé
Okem všech volavek světa dívám se…
Napjatě…
Osleplým šerem táhne šedivá nit karavany dní až…
Tam, kamsi za obzor,
kde natřásáš polštáře snů…
Pod rukama ti zlátnou… do měděna…
Ach vztáhni své paže k nebi,
vypusť svůj věčný vzdech
a dej mu křídla svobody,
má milá…
Jen na ten signální obláček…
tady čekám…